Традиционный способ производства круглых, батонообразных хлебов в люльках в форме «желоб». Применяется при производстве, как пшеничных, так и ржано-пшеничных хлебов. При производстве круглых и овальных хлебов с запросом на точный размер, используются корзинки из пластика или ротанга.

Общая информация

  • Možnost nerezového provedení.
  • Kynárnu je možné upravit dle konkrétních požadavků zákazníka při respektování prostorových možností.
  • Kynárnu lze vybavit klimatizací.
  • Ovládání kynárny je zajištěno z ovládacího panelu.
  • Synchronizace s celou linkou ( tj. odsazovací zařízení, pec, atd...).
  • Kynárna obsahuje potřebný počet závěsů pro požadovanou dobu kynutí.
  • Závěsy jsou zavěšeny na nosném řetězu a jsou tvarovány dle sortimentu.
  • Kynárna má vlastní řízené topení a zapařování
  • Izolované krytí je sendvičem z PUR desek s lakovaným plechem

IMG7869
IMG7871
IMG7872
IMG7873
IMG7875
IMG7876