Традиционный способ производства круглых, батонообразных хлебов в люльках в форме «желоб». Применяется при производстве, как пшеничных, так и ржано-пшеничных хлебов. При производстве круглых и овальных хлебов с запросом на точный размер, используются корзинки из пластика или ротанга.
Общая информация
- Možnost nerezového provedení.
- Kynárnu je možné upravit dle konkrétních požadavků zákazníka při respektování prostorových možností.
- Kynárnu lze vybavit klimatizací.
- Ovládání kynárny je zajištěno z ovládacího panelu.
- Synchronizace s celou linkou ( tj. odsazovací zařízení, pec, atd...).
- Kynárna obsahuje potřebný počet závěsů pro požadovanou dobu kynutí.
- Závěsy jsou zavěšeny na nosném řetězu a jsou tvarovány dle sortimentu.
- Kynárna má vlastní řízené topení a zapařování
- Izolované krytí je sendvičem z PUR desek s lakovaným plechem